Köpvillkor

Välkommen till vår ehandel! Nedan hittar du våra allmänna köpvillkor, som gäller för alla köp som du gör via vår hemsida. Genom att handla på vår hemsida accepterar du att följa dessa villkor. Om du har några frågor eller funderingar, är du välkommen att kontakta oss.

Priser och betalning

Alla priser som anges på vår hemsida är inklusive moms och andra avgifter. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar och förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering. Vi tar emot betalning via de betalningsmetoder som anges på vår hemsida. Betalning ska ske vid köptillfället. Om betalning inte mottagits inom 7 dagar efter köptillfället förbehåller vi oss rätten att avbryta köpet.

Leverans

Vi levererar våra produkter inom Sverige och internationellt. Leveranstiden och fraktavgiften varierar beroende på var du bor och vilken produkt du har köpt. Leveranstiden och fraktavgiften anges på vår hemsida vid köptillfället. Vi förbehåller oss rätten att ändra leveranstiden utan föregående avisering.

Retur och ångerrätt

Du har rätt att returnera en produkt inom 14 dagar efter att du mottagit den, så länge produkten är i originalförpackning och oanvänd. Om du önskar att returnera en produkt, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med det. Ångerrätten gäller inte för produkter som har tillverkats speciellt för dig, eller som har anpassats på något sätt. Kostnaden för returfrakten betalas av köparen. Vi återbetalar det belopp du har betalat för produkten, exklusive eventuella fraktkostnader, så fort vi har mottagit och kontrollerat produkten.

Reklamation

Om du mottar en produkt som är skadad, felaktig eller har en produktionsfel, har du rätt att reklamera produkten. Reklamation ska ske inom rimlig tid efter att du har upptäckt felet.

För att reklamera en produkt, vänligen kontakta oss så snart som möjligt via e-post eller telefon. Var vänlig att bifoga en detaljerad beskrivning av felet, samt bilder på felet om möjligt. Vi kommer att hjälpa dig att lösa problemet på bästa sätt.

Om reklamationen godkänns, kommer vi att återbetala det belopp du har betalat för produkten, inklusive eventuella fraktkostnader, eller ersätta produkten med en ny produkt. Reklamationer som godkänns omfattas inte av ångerrätten.

Vi förbehåller oss rätten att neka reklamationer som inte uppfyller ovanstående kriterier eller som inte är relaterade till produktionsfel. Vi är inte ansvariga för skador eller förluster som orsakas av felaktig hantering, försummelse eller missbruk av produkten.