Integritetspolicy

Vår integritetspolicy gäller för varmkompost.se och dess tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår integritetspolicy.

Vi samlar in och behandlar personuppgifter för att kunna erbjuda våra tjänster och förbättra din användarupplevelse. Personuppgifter som vi samlar in kan inkludera ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer och betalningsinformation.

Vi använder också tekniker som cookies och webbkakor för att samla in information om hur du använder våra tjänster och för att förbättra din användarupplevelse. Du kan ställa in din webbläsare för att blockera dessa tekniker, men det kan påverka hur våra tjänster fungerar.

Vi kan även dela dina personuppgifter med tredje part för att kunna erbjuda våra tjänster, till exempel för betalningar och leveranser. Vi tar alltid alla nödvändiga åtgärder för att se till att dina personuppgifter behandlas säkert och i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Du har rätt att begära tillgång till, rätta och radera dina personuppgifter när som helst. Du kan också när som helst ändra dina inställningar för hur vi använder dina personuppgifter, inklusive om du vill att vi ska sluta använda dina personuppgifter för marknadsföring.

Om du har några frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid angelägna om att säkerställa att dina personuppgifter hanteras på ett säkert och respektfullt sätt.